Fysiotherapie Rotteram tarieven 2017

Fysiotherapie praktijk Leuvehaven heeft inmiddels de tarieven voor 2017 bekend gemaakt. Een reguliere behandeling kost € 29,00 per zitting van 20-30 minuten. Voor manuele therapie betaalt u € 42,00. Er wordt een toeslag berekend voor bijvoorbeeld een behandeling aan huis of een screening.

Tarieven fysiotherapie 2017

Er gelden geen vaste prijzen voor fysiotherapie. Deze kosten kunnen dus in 2017 gewijzigd zijn. Daarnaast bent u misschien ook overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Hier volgt een kort overzicht van de zaken waar u rekening mee moet houden:

  • Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van de zorgverzekering. Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw leeftijd en de reden waarom u fysiotherapie krijgt.
  • Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vergoed.
  • Houd er rekening mee dat fysiotherapie voor niet chronische aandoeningen niet vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Hebt u een chronische aandoening? Dan krijgt u fysiotherapie vergoed vanaf de 21e behandeling. U betaalt de eerste 20 behandelingen dus zelf. Deze 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar.
  • U kunt zich aanvullend verzekeren voor fysiotherapie die niet in de basisverzekering zit. Dit betekent echter niet dat u alle behandelingen vergoed krijgt.
  • De zorgverzekeraar heeft contracten afgesloten met fysiotherapeuten. Indien u kiest voor een fysiotherapeut zonder contract, betaalt u extra. Fysiotherapie Rotterdam heeft gelukkig met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

Fysiotherapie Rotterdam bezoeken

Om niet voor financiële verrassingen te komen staan, is het verstandig om van tevoren bij uw verzekering na te vragen hoeveel u moet (bij)betalen. Voorafgaand aan uw afspraak kunnen wij u ook informeren over de tarieven en over het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt.

Voor meer informatie over de kosten en voor het maken van een afspraak: neem contact op met fysiotherapie praktijk Leuvehaven in Rotterdam.