Geen lange wachttijden

Geen lange wachttijden voordat u behandeld kunt worden: u kunt direct terecht bij uw specialist! Directe toegankelijkheid bij uw fysiotherapeut in Rotterdam bestaat inmiddels al jaren. Dit hanteren wij ook voor onze bedrijfsfysiotherapie.
Wij beschikken namelijk over het certificaat ‘Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)’ Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Screening bij fysiotherapie Rotterdam

Als u via directe toegankelijkheid de fysiotherapeut bezoekt, zal er eerst een screening worden uitgevoerd. Dit wordt gedaan om te beoordelen of u bij deze specialist aan het juiste adres bent. Als dat het geval is, kan de rest van de anamnese worden voltooid en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld.
Mocht u bij praktijk Leuvehaven niet aan het juiste adres zijn, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de huisarts.

Verwijsbrief

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u door uw huisarts of specialist bent doorverwezen. Ook dan kunt u vanzelfsprekend snel terecht bij een van onze fysiotherapeuten in Rotterdam.