fysiotherapie rotterdam Crooswijk

Fysiotherapie Rotterdam Crooswijk

Binnen de fysiotherapie houden we ons bezig met het bewegend functioneren van de mens. Uw therapeut bij fysiotherapie Rotterdam Crooswijk onderzoekt en behandelt klachten van houding en/of beweging, maar ook de gevolgen van deze klachten bij de dagelijkse activiteiten.

Waarom fysiotherapie?

Het doel van onze fysiotherapie behandelingen is dat u optimaal functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt. De behandeling richt zich op de gevolgen van de aandoening voor uw houding en beweging. De fysiotherapeut probeert uw herstel te bevorderen en begeleidt u bij het verbeteren van lichamelijke functies, zoals kracht en coördinatie of leren omgaan met (blijvende) beperkingen.

We zetten de voordelen van fysiotherapie Rotterdam Crooswijk voor u op een rijtje:

Voor wie is fysiotherapie bedoeld?

Door een aandoening of een operatie kunt u problemen hebben op het gebied van:

  • houding
  • beweging
  • spierkracht
  • coördinatie
  • conditie

Hierdoor kunt u dagelijkse activiteiten (zoals zitten, staan, lopen en traplopen) minder goed uitvoeren of volhouden. Fysiotherapie is dan zeker zinvol voor u! Maak daarom een afspraak bij ons, wij zijn uw specialist voor fysiotherapie in Rotterdam Crooswijk!

Over Fysiotherapie Rotterdam Crooswijk

Fysiotherapie Leuvehaven bestaat sinds 1981. In Rotterdam en de regio kunt u zich geen betere fysiotherapeut wensen! Bij ons staat de cliënt centraal en wij beschikken over brede kennis en diverse specialisaties, waardoor wij voor iedere cliënt een therapie op maat kunnen leveren. Fysiotherapie Rotterdam werkt altijd samen met de cliënt voor de beste behandeling, die leidt tot verbetering en waar mogelijk tot herstel.

Sinds 30 januari 2012 zijn wij gevestigd in Medisch Centrum Blakeburg. Op deze locatie hebben wij de beschikking over vijf ruime behandelkamers en een goed uitgeruste fitnesszaal, met rolstoel toegankelijke apparatuur en kleedkamers voorzien van een douche.