Het team van fysiotherapie Leuvehaven

Erik Hazewindus
Erik HazewindusMaster manuele therapie en Algemeen fysiotherapeut
Erik werkt sinds 2002 in de praktijk. Hij is naast algemeen fysiotherapeut ook Professional Master in de Manuele Therapie. Naast zijn reguliere werkzaamheden werkt Erik ook samen met Niels als bedrijfsfysiotherapeut bij de RET en neemt hij deel aan het netwerk van de afdeling traumatologie van het Erasmus MC. Samen met Christian neemt hij deel aan het schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Sinds de zomer van 2017 geeft Erik ook les aan de opleiding tot master manuele therapie bij Breederode hogeschool. Erik is dagelijks in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer 79058069804

Christian Ririhena
Christian RirihenaMaster manuele therapie en Algemeen fysiotherapeut
Christian werkt sinds april 2012 als algemeen fysiotherapeut in de praktijk. Sinds 2017 is hij ook afgestudeerd Master Manueel Therapeut. Christian begeleid ook Medische Fitness en is hij gespecialiseerd in dry needling. Samen met Erik neemt hij deel aan het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Christian is op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer 39915583704

Niels van der Knoop
Niels van der KnoopAlgemeen fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o.
Niels is begin 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut en is daarna direct in de praktijk gaan werken na eerder succesvol stage te hebben gelopen bij ons. Niels is algemeen fysiotherapeut en is gespecialiseerd in dry needling en traumarevalidatie. Daarnaast begeleid Niels patiënten bij revalidatie na COVID-19. Verder begeleidt Niels patiënten bij hun revalidatie na een operatie en/of sportblessures, medisch fitness en is hij bedrijfsfysiotherapeut bij de RET. Niels is in september 2019 met zijn studie Master Manuele therapie aan de Breederode Hogeschool gestart. Zelf doet hij aan fitness en wielrennen. Niels is in de praktijk aanwezig op maandag middag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG registratienummer 19922246504

Sarah van Duijn
Sarah van DuijnAlgemeen fysiotherapeut en Fysiotherapiewetenschapper
Sarah is al bijna 4 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Na haar goede stage bij ons heeft ze eerst in een praktijk in het Westland gewerkt. Sinds februari 2018 is ze weer terug in onze praktijk. Sarah heeft veel met sporters waaronder wielrenners, handbalsters en voetballers gewerkt. Daarnaast helpt Sarah mensen revalideren na COVID19. Sarah heeft in 2020 haar Master klinische gezondheidswetenschappen op het gebied van fysiotherapie aan de Universiteit van Utrecht afgerond. In haar vrije tijd loopt Sarah graag hard, ook beoefend ze wielrennen en zwemmen en ze kijkt ook graag naar voetbal.

BIG registratienummer 29919461304

Kubilay Tuncer
Kubilay TuncerAlgemeen Fysiotherapeut en Sport fysiotherapeut i.o.
Kubilay werkt sinds 2017 in de praktijk als algemeen fysiotherapeut met een interesse in sportblessures, training, revalidatie en preventie. Daarnaast helpt Kubilay bij revalideren na COVID-19. Kubilay heeft in 2019 zijn cursus dry needling met succes afgerond en is in september 2019 met zijn opleiding Master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam gestart. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Het is ook mogelijk om op de maandagavond een afspraak met hem te maken.

BIG registratienummer 19923949404

Anouk van der Kraan
Anouk van der KraanAlgemeen fysiotherapeut
Anouk is begin 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na haar eindstage bij ons heeft ze eerst bij een praktijk in Oud-Beijerland gewerkt. Sinds oktober 2019 is ze terug bij ons in de praktijk. Anouk is gespecialiseerd in dry needling en haar interesses liggen bij sportblessures, revalidatie en medisch fitness.

In haar vrije tijd doet Anouk aan korfbal. Ze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig in onze praktijk.

BIG registratienummer 19925502404

Ilse Roenhorst
Ilse RoenhorstAlgemeen fysiotherapeut en Master psychosomatische therapie
Ilse is in 2007 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Ze is voornamelijk werkzaam geweest in de tweede- en derdelijn gezondheidszorg. Hier heeft ze ervaring opgedaan in het behandelen van cliënten met Neuropsychiatrie/Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), chronische pijn, Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK), duizeligheid en Whiplash Associated Disorders (WAD).

Haar interesse in de wederkerige beïnvloeding van lichaam en geest bij lichamelijke klachten, zorgden ervoor dat zij is in 2017 is gestart met de Master Psychosomatische Fysiotherapie, die zij in 2020 met succes heeft afgerond. Voor meer informatie over psychosomatische fysiotherapie, zie het kopje in ons menu.

Sinds 1 januari 2020 gebruikt zij deze kennis en ervaring in onze praktijk. In haar vrije tijd doet zij aan kickboksen en yoga. Zij is elke vrijdag in onze praktijk aanwezig.

Tim den Besten
Tim den BestenAlgemeen fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o.
Tim is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut, na zijn goede stageperiode bij ons is hij direct in de praktijk gaan werken. Tim is algemeen fysiotherapeut met interesse in wervelkolom gerelateerde klachten, sport revalidatie/blessures en medische fitness. Daarnaast begeleid hij patiënten die revalideren na COVID-19. Tim is gespecialiseerd in Dry needling en medical taping. Sinds september 2020 is Tim begonnen aan zijn studie Master Manuele therapie aan de Hogeschool Rotterdam. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, hardlopen en tennis. Hij is op maandagen en donderdagen aanwezig in onze praktijk.
Paulien van Achteren
Paulien van AchterenReceptioniste en administratief medewerkster
Paulien is sinds 1 maart 2016 werkzaam bij fysiotherapie Leuvehaven. Ze staat u graag telefonisch, per e-mail of aan de balie te woord. Paulien is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.