Het team

/Het team
Het team2018-08-29T12:32:43+00:00

Het team van fysiotherapie Leuvehaven

Dick Brands
Dick BrandsMaster manuele therapie en algemeen fysiotherapeut
Dick heeft samen met twee collega’s in 1981 de praktijk opgericht. Naast algemeen fysiotherapeut is hij ook kaakfysiotherapeut en Professional Master in de Manuele Therapie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Dry Needling en Medical taping. Samen met Erik en Christian neemt hij deel aan het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend is Dick in de praktijk aanwezig.
Erik Hazewindus
Erik HazewindusMaster manuele therapie en algemeen fysiotherapeut
Erik werkt sinds 2002 in de praktijk. Hij is naast algemeen fysiotherapeut ook Professional Master in de Manuele Therapie. Naast zijn reguliere werkzaamheden is Erik ook bedrijfsfysiotherapeut bij de RET en neemt hij deel aan het netwerk van de afdeling traumatologie van het Erasmus MC. Samen met Dick en Christian neemt hij deel aan het schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Sinds de zomer van 2017 geeft Erik ook les aan de opleiding tot master manuele therapie bij Breederode hogeschool. Erik is iedere dag in de praktijk aanwezig.
Adrie Poldervaart
Adrie Poldervaart(Sport)Fysiotherapeut
Adrie werkt sinds 1992 in de praktijk. Hij is algemeen fysiotherapeut met als grootste focus sportblessures, training, revalidatie en preventie. Adrie is gespecialiseerd in Dry Needing. Sinds 30 mei 2018 is Adrie hoofdtrainer van BVO SC Excelsior.
Christian Ririhena
Christian RirihenaMaster manuele therapie en algemeen fysiotherapeut
Christian werkt sinds april 2012 als algemeen fysiotherapeut in de praktijk. Sinds 2017 is hij ook afgestudeerd master manueel therapeut. Christian begeleid ook Medische Fitness en is hij gespecialiseerd in Dry Needling. Samen met Dick en Erik neemt hij deel aan het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Christian is op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.
Niels van der Knoop
Niels van der KnoopAlgemeen fysiotherapeut
Niels is begin 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut en is daarna direct in de praktijk gaan werken na eerder succesvol stage te hebben gelopen bij ons. Niels is algemeen fysiotherapeut en is gespecialiseerd in dry needling. Verder begeleidt Niels patiënten bij hun revalidatie na een operatie en/of sportblessures. Zelf doet hij aan fitness en wielrennen. Niels is in de praktijk aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Sarah van Duijn
Sarah van DuijnAlgemeen fysiotherapeut
Sarah is al bijna 4 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Na haar goede stage bij ons heeft ze eerst in een praktijk in het Westland gewerkt. Sinds februari 2018 is ze gelukkig weer terug in onze praktijk. Sarah heeft veel met sporters waaronder wielrenners, handbalsters en voetballers gewerkt. Ze is begonnen met haar master klinische gezondheidswetenschappen in Utrecht en ze hoopt deze in 2020 af te ronden. In haar vrije tijd loopt Sarah graag hard, ook beoefend ze wielrennen en zwemmen en ze kijkt ook graag naar voetbal.
Elke van den Heuvel
Elke van den HeuvelAlgemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeute i.o.
Elke is sinds begin 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na haar succesvolle stageperiode in onze praktijk is ze in april 2017 bij ons komen werken. In september 2017 is ze begonnen met de masteropleiding kinderfysiotherapie. Tijdens haar studie heeft Elke bij de studenten voetbalvereniging Antibarbari gewerkt als fysiotherapeut. In de zomer 2017 is zij als fysio overgestapt naar het dames team van Excelsior-Barendrecht dat uitkomt in de eredivisie. Binnen onze praktijk begeleid Elke ook een medisch fitness groep. Elke werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Kubilay Tuncer
Kubilay TuncerAlgemeen Fysiotherapeut
Kubilay werkt sinds 2017 in de praktijk als algemeen fysiotherapeut met een interesse in sportblessures, training, revalidatie en preventie. Ook behandelt hij “gewone” blessures, maar daarbij implementeert hij vaak methoden die raakvlakken hebben met zijn passie gewichtheffen. Kubilay begeleidt ook medisch fitness. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Het is ook mogelijk om ’s avonds een afspraak bij hem te maken.
Paulien van Achteren
Paulien van AchterenReceptioniste en administratief medewerkster
Paulien is sinds 1 maart 2016 werkzaam bij fysiotherapie Leuvehaven. Ze staat u graag telefonisch, per e-mail of aan de balie te woord. Paulien is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.