Het team van fysiotherapie Leuvehaven

Dick Brands
Dick BrandsMaster manuele therapie en algemeen fysiotherapeut
Dick heeft samen met twee collega’s in 1981 de praktijk opgericht. Naast algemeen fysiotherapeut is hij ook kaakfysiotherapeut en Professional Master in de Manuele Therapie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Dry Needling en Medical taping. Samen met Erik en Christian neemt hij deel aan het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend is Dick in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer 89033262004

Erik Hazewindus
Erik HazewindusMaster manuele therapie en algemeen fysiotherapeut
Erik werkt sinds 2002 in de praktijk. Hij is naast algemeen fysiotherapeut ook Professional Master in de Manuele Therapie. Naast zijn reguliere werkzaamheden is Erik ook bedrijfsfysiotherapeut bij de RET en neemt hij deel aan het netwerk van de afdeling traumatologie van het Erasmus MC. Samen met Dick en Christian neemt hij deel aan het schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Sinds de zomer van 2017 geeft Erik ook les aan de opleiding tot master manuele therapie bij Breederode hogeschool. Erik is iedere dag in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer 79058069804

Adrie Poldervaart
Adrie Poldervaart(Sport)Fysiotherapeut
Adrie werkt sinds 1992 in de praktijk. Hij is algemeen fysiotherapeut met als grootste focus sportblessures, training, revalidatie en preventie. Adrie is gespecialiseerd in dry needling. Daarnaast heeft Adrie een achtergrond in het amateur en profvoetbal.

Adrie is momenteel werkzaam als assistent trainer bij het eerste elftal van FC Groningen.

BIG registratienummer 99041749204

Christian Ririhena
Christian RirihenaMaster manuele therapie en algemeen fysiotherapeut
Christian werkt sinds april 2012 als algemeen fysiotherapeut in de praktijk. Sinds 2017 is hij ook afgestudeerd Master Manueel Therapeut. Christian begeleid ook Medische Fitness en is hij gespecialiseerd in dry needling. Samen met Dick en Erik neemt hij deel aan het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Christian is op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer 39915583704

Niels van der Knoop
Niels van der KnoopAlgemeen fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o.
Niels is begin 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut en is daarna direct in de praktijk gaan werken na eerder succesvol stage te hebben gelopen bij ons. Niels is algemeen fysiotherapeut en is gespecialiseerd in dry needling. Verder begeleidt Niels pati├źnten bij hun revalidatie na een operatie en/of sportblessures, medisch fitness en is hij bedrijfsfysiotherapeut bij de RET. Niels is in september 2019 met zijn studie Master Manuele therapie aan de Breederode Hogeschool gestart. Zelf doet hij aan fitness en wielrennen. Niels is in de praktijk aanwezig op maandag middag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG registratienummer 19922246504

Sarah van Duijn
Sarah van DuijnAlgemeen fysiotherapeut
Sarah is al bijna 4 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Na haar goede stage bij ons heeft ze eerst in een praktijk in het Westland gewerkt. Sinds februari 2018 is ze gelukkig weer terug in onze praktijk. Sarah heeft veel met sporters waaronder wielrenners, handbalsters en voetballers gewerkt. Ze is begonnen met haar master klinische gezondheidswetenschappen in Utrecht en ze hoopt deze in 2020 af te ronden. In haar vrije tijd loopt Sarah graag hard, ook beoefend ze wielrennen en zwemmen en ze kijkt ook graag naar voetbal.

BIG registratienummer 29919461304

Elke van den Heuvel
Elke van den HeuvelAlgemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeute i.o.
Elke is sinds begin 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na haar succesvolle stageperiode in onze praktijk is ze in april 2017 bij ons komen werken. In september 2017 is ze begonnen met de opleiding Master Kinderfysiotherapie. Tijdens haar studie heeft Elke bij de studenten voetbalvereniging Antibarbari gewerkt als fysiotherapeut. In de zomer 2017 is zij als fysio overgestapt naar het dames team van Excelsior-Barendrecht dat uitkomt in de eredivisie. Binnen onze praktijk begeleid Elke ook een medisch fitness groep en is ze gespecialiseerd in dry needling. Elke werkt op maandag, dinsdag, en vrijdag.

BIG registratienummer 99922303704

Kubilay Tuncer
Kubilay TuncerAlgemeen Fysiotherapeut en Sport fysiotherapeut i.o.
Kubilay werkt sinds 2017 in de praktijk als algemeen fysiotherapeut met een interesse in sportblessures, training, revalidatie en preventie. Kubilay heeft in 2019 zijn cursus dry needling met succes afgerond en is in september 2019 met zijn opleiding Master Sportfysiotherapie gestart. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Het is ook mogelijk om op de maandag en dinsdag avond een afspraak bij hem te maken.

BIG registratienummer 19923949404

Paulien van Achteren
Paulien van AchterenReceptioniste en administratief medewerkster
Paulien is sinds 1 maart 2016 werkzaam bij fysiotherapie Leuvehaven. Ze staat u graag telefonisch, per e-mail of aan de balie te woord. Paulien is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.