sport fysio rotterdam, Sport Fysiotherapie Rotterdam, fysio Rotterdam, fysiotherapie Rotterdam

Sport fysio Rotterdam: Wij helpen u graag

Binnen onze praktijk voor sport fysio Rotterdam houden wij ons bezig met hoe u het beste bewegend functioneert. Als u klachten heeft met uw houding en/of beweging, onderzoekt een van onze deskundige fysiotherapeuten u en er volgt direct een advies. Onze praktijk werkt niet met lange wachtlijsten, bij ons kunt u meteen terecht!
Net als sport fysiotherapie bij Fysiotherapie Leuvehaven hebben wij ook vele andere specialisaties. Zo proberen wij altijd een passende oplossing voor uw klachten te kunnen bieden.

Specialisaties sport fysio Rotterdam bij Fysiotherapie Leuvehaven:

Wij zijn aangesloten bij www.zorgkaartnederland.nl

Ons doel

Ons doel is dat u weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt. De behandeling richt zich niet op de aandoening, maar op de gevolgen van de aandoening voor uw houding en beweging. Daarnaast richten wij ons op u: samen werken wij aan uw herstel. Deskundigheid in combinatie met een persoonlijke benadering, daar staat sport fysio Rotterdam bij Fysiotherapie Leuvehaven voor. De fysiotherapeut probeert uw herstel te bevorderen en begeleidt u bij het verbeteren van lichamelijke functies, zoals kracht en coördinatie of leren omgaan met mogelijke beperkingen.

Wilt u weten of Sport fysio Rotterdam ook geschikt voor u is?

Fysiotherapie of sportfysiotherapie kan zinvol zijn als u problemen heeft op het gebied van:

  • houding
  • beweging
  • spierkracht
  • coördinatie
  • conditie

Door meer bewegingsvrijheid te creëren (door middel van oefeningen) en/of pijn te verminderen (bijvoorbeeld door het rechtzetten – kraken – van botten of wervels) probeert de fysiotherapeut uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Kunt u dagelijkse activiteiten (zoals zitten, staan, lopen, traplopen) minder goed uitvoeren of volhouden? Neem dan nu contact op met Fysiotherapie praktijk Leuvehaven voor een intake gesprek en onderzoek bij onze sport fysiotherapeut in Rotterdam.