Medisch fitness

Een groot voordeel van fysiotherapie Leuvehaven is dat wij beschikken over een medisch fitness centrum. U sport hier op afspraak en onder begeleiding van een van onze gediplomeerde fysiotherapeuten.

Trainen bij fysio Rotterdam

Bij ons traint u in een rustige omgeving in groepen van niet meer dan acht personen en onder persoonlijke begeleiding van fysiotherapeuten. Zij zijn er om u te helpen en ondersteunen met hun uitgebreide kennis en ruime ervaring. Dit betekent echter niet dat u alleen met klachten bij ons kunt komen trainen. Wij bieden onze diensten aan iedereen die resultaat wil boeken en daarbij goede begeleiding wenst.

Fitnessruimte

Wij beschikken over een goed uitgeruste fitnessruimte en kleedkamers met douche. De nieuwe fitnessapparatuur in onze fitnessruimte is van het merk MATRIX.

Kosten medische fysiotherapie Rotterdam

Frequentie – strippenkaart – inschrijfgeld

  • 1x per week begeleid trainen €30,00 per maand
  • 2x per week begeleid trainen €60,00 per maand
  • 1 keer per week onbegeleid en 1 keer per week begeleid trainen €45,00 per maand
  • Strippenkaart voor 10 keer per maand met begeleiding €85,00
  • Onbegeleid trainen binnen praktijkuren €22,50 per maand
  • Inschrijfgeld intake €25,00

Bij instroom vanuit fysiotherapeutische behandeling in onze praktijk betaalt u geen inschrijfgeld. Om met trainen iets te kunnen bereiken dient u minstens drie maanden te trainen. Om deze reden kunt u geen contract afsluiten voor korter dan drie maanden bij fysiotherapie Leuvehaven.

Intake bij medisch fitness centrum Rotterdam

Tijdens het intakegesprek wordt er door de fysiotherapeut samen met u gekeken naar uw doel(en). Tevens wordt de training in kaart gebracht. De eventuele blessures worden ook besproken en wanneer noodzakelijk verder onderzocht. Er worden een aantal andere basistesten bij u gedaan. Tijdens het intakegesprek krijgt u uitleg over de werking van de fitnessapparatuur en wordt uw beginniveau vastgesteld. Daarom wordt u verzocht om sportkleding, sportschoenen en een handdoek mee te nemen.

Evaluatie trainingen

De resultaten en de trainingen worden iedere drie maanden met u besproken. Zo nodig worden de doelstellingen en de training aangepast. Vanzelfsprekend kunt u in de tussentijd ook met al uw vragen terecht bij onze professionele begeleiders van het medische fitness centrum.