Over ons

We bieden u de volgende diensten aan:

Over ons

Fysiotherapie Leuvehaven bestaat sinds 1981. Al ruim 40 jaar lang staat bij ons de cliënt centraal. Ons jonge team fysiotherapeuten beschikt over brede kennis in diverse specialisaties, waardoor wij voor iedere cliënt therapie op maat kunnen leveren. Onze therapeuten volgen geregeld vervolgopleidingen of cursussen om hun kennis up-to-date te houden. En dat merkt u!

Onze fysiotherapiepraktijk in Rotterdam is voor er jong en oud. Zonder wachttijden kunt u vaak direct bij ons terecht. Wij beschikken over een certificaat ‘Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).

Onze missie: Op laagdrempelige wijze hoogwaardige zorg leveren.

Wij zijn gespecialiseerd in

  • Wervelkolom gerelateerde klachten. Lage rugpijn (LBP), nekpijn, hoofdpijn- en klachten van duizeligheid
  • Schouderklachten en schouder revalidatie
  • Knie-, enkel- en voetklachten
  • Sportblessures (o.a. revalidatie na voorste kruisband reconstructies)
  • Behandeling en revalidatie na Totale Heup Prothese en Totale Knie Prothese.
  • KANS/RSI
  • Handtherapie, alle voorkomende klachten aan vingers, hand en pols
  • Kaakfysiotherapie

Gezondheidscentrum De Witte Keizer

Fysiotherapie Leuvehaven is gevestigd in Gezondheidscentrum “De witte keizer” in het centrum van Rotterdam. Met zes ruime behandelkamers hebben we plek voor iedereen, van jong tot oud. Daarnaast bieden wij een goed uitgeruste fitnesszaal met rolstoeltoegankelijke apparatuur en kleedkamers voorzien van een douche.

Ook de Turkse taal zijn we machtig

In onze multiculturele samenleving vinden wij het belangrijk om iedereen op de juiste manier te kunnen helpen. Wij spreken niet alleen Nederlands, maar ook Engels, Turks, Duits en Frans.

Afspraak maken

U kunt bij ons een afspraak maken met, maar ook zonder verwijsbrief van uw arts.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak vragen we u een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspasje mee te nemen. We houden altijd rekening met uw wensen in de behandeling.

De eerste afspraak bestaat uit een anamnese (intakegesprek) en een lichamelijk onderzoek waarbij we uw gezondheidsprobleem en hulpvraag zo goed mogelijk in kaart brengen. Soms is er ook nog tijd om u de eerste adviezen, oefeningen of een stukje therapie te geven.

Team van Fysiotherapie Leuvehaven

Erik Hazewindus

Master manuele therapie en Algemeen fysiotherapeut

Erik werkt sinds 2002 in de praktijk. Hij is naast algemeen fysiotherapeut ook Professional Master in de Manuele Therapie. Naast zijn reguliere werkzaamheden werkt Erik ook samen met Niels als bedrijfsfysiotherapeut bij de RET. Samen met Christian neemt hij deel aan het schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Sinds de zomer van 2017 geeft Erik ook les aan de opleiding tot master manuele therapie bij Breederode hogeschool. In zijn vrije tijd doet Erik aan zaalvoetbal. Erik is dagelijks in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer
79058069804

Christian Ririhena

Master manuele therapie en Algemeen fysiotherapeut

Christian werkt sinds april 2012 als algemeen fysiotherapeut in de praktijk. Sinds 2017 is hij ook afgestudeerd Master Manueel Therapeut. Christian is gespecialiseerd in dry needling en sport blessures. Samen met Erik neemt hij deel aan het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. In zijn vrije tijd doet Christian aan hardlopen en survival. Christian is dagelijks in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer
39915583704

Niels van der Knoop

Algemeen fysiotherapeut en Handtherapeut

Niels is in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan hogeschool Thim van der Laan. Niels is handtherapeut, lid van de traumanetwerken van het Erasmus MC en Franciscus Vlietland en bedrijfsfysiotherapeut bij de RET. Zijn specialismen zijn traumarevalidatie, handtherapie en dry needling. Verder begeleidt hij patiënten bij hun revalidatie na een operatie en/of sportblessure en medisch fitness.  Zelf doet hij aan fitness en wielrennen. Niels is dagelijks in de praktijk aanwezig. Ook is het mogelijk om op de maandag avond een afspraak te maken bij hem.

BIG registratienummer
19922246504

Ivar Laros

Algemeen fysiotherapeut

Ivar Laros is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht in 2020. Na zijn stage bij ons heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij een praktijk in Spijkenisse. Zijn expertise omvat kaakfysiotherapie, behandeling van hoofdpijn en duizeligheidsklachten, revalidatie na hersenschuddingen en dry needling. Bovendien biedt hij begeleiding aan patiënten die herstellen van COVID-19 en sportblessures. In zijn vrije tijd speelt Ivar rugby. Ivar is dagelijks in de praktijk te vinden. Ook is het mogelijk om op de woensdagavond een afspraak bij hem te maken.

BIG registratienummer
99928210904

Kubilay Tuncer

Master Sport fysiotherapeut en Algemeen Fysiotherapeut

Kubilay werkt sinds 2017 in de praktijk als algemeen fysiotherapeut met een interesse in sportblessures, training, revalidatie en preventie. Daarnaast helpt Kubilay bij revalideren na COVID-19. Kubilay heeft in 2019 zijn cursus dry needling met succes afgerond evenals zijn opleiding Master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam in 2023. Hij is aanwezig op maandag tot en met vrijdag. Het is ook mogelijk om op de maandagavond een afspraak met hem te maken.

BIG registratienummer
19923949404

Anouk van der Kraan

Algemeen fysiotherapeut

Anouk is begin 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na haar eindstage bij ons heeft ze eerst bij een praktijk in Oud-Beijerland gewerkt. Sinds oktober 2019 is ze terug bij ons in de praktijk. Anouk is gespecialiseerd in dry needling en haar interesses liggen bij sportblessures, revalidatie en medisch fitness.
In haar vrije tijd doet Anouk aan korfbal. Ze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig in onze praktijk.

BIG registratienummer
19925502404

Kaylee de Haan

Algemeen fysiotherapeut

Kaylee werkt sinds 2022 in de praktijk. Zij is na een succesvolle eindstage direct bij ons aan het werk gegaan als algemeen fysiotherapeut. Ook is Kaylee aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. Zij heeft daar een cursus Claudicatio intermittens (etalagebenen) gedaan. Kaylee begeleidt ook mensen die via de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) meer willen bewegen. In haar vrije tijd is Kaylee vaak in de sportschool te vinden om te powerliften. Kaylee is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk werkzaam.

BIG registratienummer
19931546904

Paulien van Achteren

Receptioniste en administratief medewerkster

Paulien is sinds 1 maart 2016 werkzaam bij fysiotherapie Leuvehaven. Ze staat u graag telefonisch, per e-mail of aan de balie te woord. Paulien is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.  

 

 

Marianne van de Waal

Receptioniste en administratief medewerkster

Marianne werkt sinds 2022 als administratief medewerkster bij ons. Marianne is getrouwd en houdt van wandelen, fietsen en haken. Ze is aanwezig op de maandag en woensdag, waar ze u graag aan de balie, telefonisch of per e-mail te woord staat.

 

Monique Spruijt

Receptioniste en administratief medewerkster

Monique is sinds mei 2023 werkzaam aan de balie. Monique is 55 jaar en woont in het centrum van Rotterdam. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen of fietsen. Ik sta u graag telefonisch, per e-mail of aan de balie te woord.