Over ons

We bieden u de volgende diensten aan:

Over ons

Fysiotherapie Leuvehaven bestaat sinds 1981. Al 40 jaar lang staat bij ons de cliënt centraal. Ons jonge team fysiotherapeuten beschikt over brede kennis in diverse specialisaties, waardoor wij voor iedere cliënt therapie op maat kunnen leveren. Onze therapeuten volgen geregeld vervolgopleidingen of cursussen om hun kennis up-to-date te houden. En dat merkt u!

Onze fysiotherapiepraktijk in Rotterdam is voor er jong en oud. Zonder wachttijden kunt u vaak direct bij ons terecht. Wij beschikken over een certificaat ‘Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).

We zijn verhuisd!

Vanaf maandag 19 juli kunt u ons vinden in het gezondheidscentrum De Witte Keizer, Vissersdijk 223 in Rotterdam. Onze contactgegevens zijn ongewijzigd.

Onze missie: Op laagdrempelige wijze hoogwaardige zorg leveren.

Wij zijn gespecialiseerd in

  • Wervelkolom gerelateerde klachten. Lage rugpijn (LBP), nekpijn, hoofdpijn- en klachten van duizeligheid
  • Schouderklachten en schouder revalidatie
  • Knie-, enkel- en voetklachten
  • Sportblessures (o.a. revalidatie na voorste kruisband reconstructies)
  • Behandeling en revalidatie na Totale Heup Prothese en Totale Knie Prothese.
  • KANS/RSI

Gezondheidscentrum De Witte Keizer

Fysiotherapie Leuvehaven is gevestigd in Gezondheidscentrum “De witte keizer” in het centrum van Rotterdam. Met zes ruime behandelkamers hebben we plek voor iedereen, van jong tot oud. Daarnaast bieden wij een goed uitgeruste fitnesszaal met rolstoeltoegankelijke apparatuur en kleedkamers voorzien van een douche.

Ook de Turkse taal zijn we machtig

In onze multiculturele samenleving vinden wij het belangrijk om iedereen op de juiste manier te kunnen helpen. Wij spreken niet alleen Nederlands, maar ook Engels, Turks, Duits en Frans.

Afspraak maken

U kunt bij ons een afspraak maken met, maar ook zonder verwijsbrief van uw arts.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak vragen we u een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspasje mee te nemen. We houden altijd rekening met uw wensen in de behandeling.

De eerste afspraak bestaat uit een anamnese (intakegesprek) en een lichamelijk onderzoek waarbij we uw gezondheidsprobleem en hulpvraag zo goed mogelijk in kaart brengen. Soms is er ook nog tijd om u de eerste adviezen, oefeningen of een stukje therapie te geven.

Team van Fysiotherapie Leuvehaven

Erik Hazewindus

Master manuele therapie en Algemeen fysiotherapeut

 
Erik werkt sinds 2002 in de praktijk. Hij is naast algemeen fysiotherapeut ook Professional Master in de Manuele Therapie. Naast zijn reguliere werkzaamheden werkt Erik ook samen met Niels als bedrijfsfysiotherapeut bij de RET en neemt hij deel aan het netwerk van de afdeling traumatologie van het Erasmus MC. Samen met Christian neemt hij deel aan het schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Sinds de zomer van 2017 geeft Erik ook les aan de opleiding tot master manuele therapie bij Breederode hogeschool. Erik is dagelijks in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer
79058069804

Christian Ririhena

Master manuele therapie en Algemeen fysiotherapeut

 
Christian werkt sinds april 2012 als algemeen fysiotherapeut in de praktijk. Sinds 2017 is hij ook afgestudeerd Master Manueel Therapeut. Christian begeleid ook Medische Fitness en is hij gespecialiseerd in dry needling. Samen met Erik neemt hij deel aan het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Christian is op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

BIG registratienummer
39915583704

Niels van der Knoop

Algemeen fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o.

 
Niels is begin 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut en is daarna direct in de praktijk gaan werken na eerder succesvol stage te hebben gelopen bij ons. Niels is algemeen fysiotherapeut en is gespecialiseerd in dry needling en traumarevalidatie. Daarnaast begeleid Niels patiënten bij revalidatie na COVID-19. Verder begeleidt Niels patiënten bij hun revalidatie na een operatie en/of sportblessures, medisch fitness en is hij bedrijfsfysiotherapeut bij de RET. Niels is in september 2019 met zijn studie Master Manuele therapie aan de Breederode Hogeschool gestart. Zelf doet hij aan fitness en wielrennen. Niels is in de praktijk aanwezig op maandag middag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG registratienummer
19922246504

Sarah van Duijn

Algemeen fysiotherapeut en Fysiotherapiewetenschapper

 
Sarah is al bijna 4 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Na haar goede stage bij ons heeft ze eerst in een praktijk in het Westland gewerkt. Sinds februari 2018 is ze weer terug in onze praktijk. Sarah heeft veel met sporters waaronder wielrenners, handbalsters en voetballers gewerkt. Daarnaast helpt Sarah mensen revalideren na COVID19. Sarah heeft in 2020 haar Master klinische gezondheidswetenschappen op het gebied van fysiotherapie aan de Universiteit van Utrecht afgerond. In haar vrije tijd loopt Sarah graag hard, ook beoefend ze wielrennen en zwemmen en ze kijkt ook graag naar voetbal.

BIG registratienummer
29919461304

Kubilay Tuncer

Algemeen Fysiotherapeut en Sport fysiotherapeut i.o.

 
Kubilay werkt sinds 2017 in de praktijk als algemeen fysiotherapeut met een interesse in sportblessures, training, revalidatie en preventie. Daarnaast helpt Kubilay bij revalideren na COVID-19. Kubilay heeft in 2019 zijn cursus dry needling met succes afgerond en is in september 2019 met zijn opleiding Master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam gestart. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Het is ook mogelijk om op de maandagavond een afspraak met hem te maken.

BIG registratienummer
19923949404

Anouk van der Kraan

Algemeen fysiotherapeut

 
Anouk is begin 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na haar eindstage bij ons heeft ze eerst bij een praktijk in Oud-Beijerland gewerkt. Sinds oktober 2019 is ze terug bij ons in de praktijk. Anouk is gespecialiseerd in dry needling en haar interesses liggen bij sportblessures, revalidatie en medisch fitness.
In haar vrije tijd doet Anouk aan korfbal. Ze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig in onze praktijk.

BIG registratienummer
19925502404

Tim den Besten

Algemeen fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o.

 
Tim is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut, na zijn goede stageperiode bij ons is hij direct in de praktijk gaan werken. Tim is algemeen fysiotherapeut met interesse in wervelkolom gerelateerde klachten, sport revalidatie/blessures en medische fitness. Daarnaast begeleid hij patiënten die revalideren na COVID-19. Tim is gespecialiseerd in Dry needling en medical taping. Sinds september 2020 is Tim begonnen aan zijn studie Master Manuele therapie aan de Hogeschool Rotterdam. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, hardlopen en tennis. Hij is op maandagen en donderdagen aanwezig in onze praktijk.

BIG registratienummer
79924673304

Paulien van Achteren

Receptioniste en administratief medewerkster

Paulien is sinds 1 maart 2016 werkzaam bij fysiotherapie Leuvehaven. Ze staat u graag telefonisch, per e-mail of aan de balie te woord. Paulien is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.