Bedrijfsfysiotherapie: voor gezond werken en minder lichamelijke klachten.

Op dit moment bent u misschien heerlijk aan het genieten van uw vakantie. Vakantie hebben we vaak nodig om onszelf weer op te laden zodat we later weer fris en vol energie aan het werk te gaan. Dit geldt zeker voor medewerkers die last hebben van werkgerelateerde klachten zoals pijn in de rug, schouders of knieën. Voor hen kan een vakantie naast heerlijk genieten ook een moment zijn om hun lichaam te laten herstellen. Maar gelukkig hoeft dit helemaal niet nodig te zijn. Als u Fysiotherapie Leuvehaven inschakelt voor bedrijfsfysiotherapie kunt u voorkomen dat uw werknemers lichamelijke klachten en aandoeningen oplopen op het werk! Lees hier meer over onze bedrijfsfysiotherapie en waarom dit zinvol kan zijn voor uw bedrijf.

Effectieve aanpak van ziekteverzuim

Het is zonde als werknemers ziek worden of lichamelijke klachten ervaren door een verkeerde houding achter het beeldscherm, tijdens het tillen of bij schoonmaken. Voor uw werknemers is het natuurlijk erg vervelend om uitgeschakeld te zijn door lichamelijk klachten. Daarnaast is het ook niet goed voor uw bedrijf. Bedrijfsfysiotherapie is dan dé oplossing om het ziekteverzuim terug te dringen en werknemers fijner te laten werken. Onze bedrijfsfysiotherapie is persoonlijk en gericht op de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Wij begeleiden u en uw medewerkers door middel van informeren, oefeningen en advies. Dit doen wij door:
  • Presentaties te geven over een gezonde manier van werken gericht op uw bedrijf.
  • Onderzoek van de werkplek door een deskundige fysiotherapeut.
  • Adviezen geven over hoe de werkplek gezonder kan worden ingericht.

Spreekuur bij u op kantoor

Informatie en adviezen zijn natuurlijk al erg behulpzaam, maar u zult nog meer geholpen worden door persoonlijk advies op maat. Om die reden is het mogelijk dat wij spreekuren bij u op kantoor houden. Op die manier krijgen uw medewerkers persoonlijk advies en worden de klachten en aandoeningen behandeld. Een spreekuur op kantoor is een ideale manier om uw medewerkers op een laagdrempelige manier te helpen bij hun klachten en manier van werken.

Waarom bedrijfsfysiotherapie ook voor uw bedrijf kan werken

Bedrijfsfysiotherapie is zeer effectief tegen ziekteverzuim. Medewerkers krijgen minder snel last van aandoeningen en/of sneller genezen. Dit zal u veel kosten besparen. Daarnaast helpt het ook om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Een ander zeer belangrijk voordeel is dat uw medewerkers zich gehoord voelen, belangrijk en waardevol. U besteedt immers aandacht aan hun gezondheid. En deze voelbare zorg voor uw medewerkers zal meer betrokkenheid en productiviteit genereren.

Kies voor bedrijfsfysiotherapie van Fysiotherapie Leuvehaven Rotterdam

Bedrijfsfysiotherapie van Fysiotherapie Leuvehaven is gevestigd in Rotterdam Blaak en eenvoudig te bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om spreekuren bij u op kantoor te houden. Andere redenen om voor onze fysiotherapie te kiezen:
  • Wij hebben professionals in dienst die zich gespecialiseerd hebben in werkgerelateerde aandoeningen
  • Wij hebben geen wachtlijsten, u kunt dus direct gebruik maken van onze diensten
  • Flexibele werktijden: afspraken kunnen voor, tijdens en na werktijd gemaakt worden!
  • De kosten van bedrijfsfysiotherapie wordt doorgaans vergoed door de zorgverzekering.
Wilt u gebruik maken van onze specialistische kennis over bedrijfsfysiotherapie? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden betreffende het terugdringen van ziekteverzuim? Neem dan vrijblijvend contact op!