Fysio Rotterdam centrum: Praktijk Leuvehaven

Als u lichamelijke klachten heeft, bijvoorbeeld in uw rug of nek, kan een fysiotherapeut hulp bieden. Ook bij houdings- en bewegingsklachten kunt u contact opnemen met een specialist. In het centrum van Rotterdam is Fysiotherapie praktijk Leuvehaven u graag van dienst. Natuurlijk staan uw klachten en het herstelproces hiervan centraal. Wij helpen u om weer gezond de deur uit te lopen.

Specialiteiten fysiotherapie Rotterdam Centrum

Als u onze praktijk bezoekt, kijken we graag welke behandelingsmethode het beste aansluit bij uw klachten. Wij beschikken in onze praktijk over diverse specialiteiten.

  • Fysiotherapie: alles wat te maken heeft met het bewegen van het lichaam wordt behandeld door een fysiotherapeut. Voor een fysio Rotterdam Centrum kunt u een afspraak maken bij onze praktijk.
  • Dry Needling: een specialistische behandelmethode is Dry Needling. Hiermee worden knopen in uw spieren aangeprikt, zodat deze langdurig ontspannen.
  • Manuele therapie: als u pijnklachten heeft waarbij u een gewricht slecht kan bewegen, kan manuele therapie uitkomst brengen. Onze manueel therapeut behandelt vooral klachten aan de wervelkolom. Evenals klachten aan de gewrichten in armen en benen.
  • Medische fitness: voor het behandelen van klachten kan ook medische fitness uitkomst brengen. Bij Fysiotherapie praktijk Leuven beschikken wij over een medisch fitness centrum. Onder begeleiding van onze specialisten kunt u hier sporten.

Hoe contact opnemen met een fysiotherapeut

Om te voorkomen dat uw klachten verergeren, is het belangrijk tijdig contact op te nemen. Zo kunnen we snel voor u in kaart brengen wat er aan de hand is. En natuurlijk hoe we u kunnen helpen bij uw herstel. Het is trouwens niet noodzakelijk om een verwijsbrief van een huisarts of specialist te hebben om een afspraak te kunnen maken. U kunt ook rechtstreeks telefonisch of direct via onze website een afspraak maken. Wij werken niet met wachttijden. Voor de vergoedingen van de behandelingen kunt u in uw zorgverzekeringspolis kijken. Of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Bereikbaarheid Fysiotherapie praktijk Leuvehaven

Fysiotherapie praktijk Leuvehaven is gevestigd aan de Blaak 24. Wij zijn dus met recht een fysio in Rotterdam Centrum. U kunt het pand waarin wij gevestigd zijn herkennen aan de belettering met onze naam aan de buitenzijde. Komt u op de fiets? Voor de deur vindt u parkeerplekken om uw fiets aan vast te zetten. Als u met de auto komt, vindt u in de buurt diverse parkeergarages waar u uw auto kunt parkeren. En als u met het Openbaar Vervoer komt, kunt u onder meer bij Station Blaak uitstappen. Onze praktijk is op slechts een minuut lopen vanaf hier gevestigd. U kunt ons maandag tot en met woensdag tussen 07.30 – 21.00 uur en op donderdag en vrijdag tussen 07.30 – 17.00 uur bereiken. Telefonisch kunt contact opnemen via (010) 411 12 05. Of stuur een mail naar info@fysiotherapie-leuvehaven.nl.