Fysiotherapie bij mij

Wanneer kan een fysiotherapeut uitkomst brengen?

Soms kan het lastig zijn of te bepalen of u met klachten een fysiotherapeut moet raadplegen of niet. Ook voor verwijzers zoals huisartsen kan het soms moeilijk zijn om een helder beeld te krijgen of bij de klachten een fysiotherapeut hulp kan bieden. Iedereen heeft namelijk wel eens wat last van iets. Alleen is het niet aan te raden om te lang met klachten te blijven rondlopen. Als u denkt over fysiotherapie bij mij, kan de fysiotherapeut uw klachten diagnosticeren en deze behandelen. We vertellen u graag meer over fysiotherapie bij mij – wanneer kan een bezoek aan een specialist uitkomst brengen. We zullen u onder meer inzicht geven in de specialismen die u binnen Fysiotherapiepraktijk Leuvehaven vindt.

Klachten voor fysiotherapie bij mij

Als u aan het revalideren bent na bijvoorbeeld een val of een operatie of een blessure heeft opgelopen, is het vaak vrij duidelijk dat u daarvoor een fysiotherapeut bezoekt. Andere klachten kunnen echter minder duidelijk zijn. Heeft u bijvoorbeeld langdurig last van verkrampte spieren? Of doen uw gewrichten pijn en heeft u een beperkte bewegingsvrijheid? Ook dan kan een fysiotherapeut een belangrijke rol spelen bij de behandeling van de klachten. Als u dus nadenkt over fysiotherapie bij mij, kunt u met verschillende ongemakken of aandoeningen een afspraak maken. Zo voorkomt u dat u (te) lang rondloopt met uw klachten. En deze verergeren. Uw fysiotherapeut kijkt graag samen met u of fysiotherapie bij mij werkt. En welke behandeling het meest passend is bij de klachten die u ervaart.

Soorten behandelingen

Ons team bestaat uit diverse specialisten op verschillende vlakken. Zo vindt u bij Fysiotherapiepraktijk Leuvehaven niet alleen algemene fysiotherapeuten. We hebben experts in ons team die gespecialiseerd zijn in manuele therapie. Ook behoort een dry needling behandeling in onze praktijk tot de mogelijkheden. En hebben we specialisten in sport therapie en psychosomatische fysiotherapie. Zo kunnen we voor uw klachten altijd een passende behandeling voorstellen. Hiervoor maken we een persoonlijk behandelplan voor fysiotherapie bij mij. Naast dat we u advies geven en bij ons in de praktijk behandelen, kan onderdeel van het plan ook zijn dat we u oefeningen meegeven. U kunt hiermee thuis aan de slag te gaan. Zo leert u hoe u door op de juiste manier met uw lichaam om te gaan, klachten te voorkomen.

Deskundig team Fysiotherapiepraktijk Leuvehaven

Om u kwaliteit en deskundigheid in de behandeling te garanderen, werken bij onze praktijk hoog opgeleide experts. Zij staan ingeschreven in het het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). En voldoen aan de eisen die deze inschrijving vereist, zoals een diploma fysiotherapie. Hierdoor mogen zij de wettelijk beschermde titel fysiotherapeut dragen. Onze fysiotherapeuten voor fysiotherapie bij mij helpen u graag binnen hun specialisatie om uw lichaam te herstellen, pijn te verminderen en beter te laten functioneren. Als zij als gespecialiseerde therapeut werken, bijvoorbeeld als manuele therapeut, hebben zij hiervoor natuurlijk de benodigde gespecialiseerde (master)opleiding gevolgd.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om te kijken wat onze specialisten voor uw klachten kunnen doen? Neem dan vooral contact met ons op. We vertellen u graag meer over hoe we u verder kunnen helpen.