Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Sporten en bewegen is goed voor u. Maar, natuurlijk alleen als u dit op een verantwoorde manier doet. Zo voorkomt u blessures of andere sportgerelateerde klachten. Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut kan u helpen om klachtenvrij te bewegen. Op een manier die past bij u!

Waarom sporten onder begeleiding fysiotherapeut

Wilt u graag gaan sporten maar vindt u het lastig om een sportschool binnen te stappen? Of heeft u sportgerelateerde klachten en wilt u graag met een specialist aan de slag bij het verhelpen ervan? Dan kunt u kiezen voor sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo weet u zeker dat u de juiste begeleiding ontvangt! Tijdens een intakegesprek kunt u uw doel(en) doornemen. Op basis daarvan kunnen we een programma op maat samenstellen, waarbij u klachtenvrij kunt sporten.

Voor wie is sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Samen met een fysiotherapeut sporten, is niet gebonden aan een minimale of maximale leeftijd. Bij ons kan jong en oud terecht voor sporten onder begeleiding. Mogelijk bent u op leeftijd en merkt u dat uw lichaam anders beweegt dan in uw jongere jaren. Of bent u herstellende van een operatie of een (langdurige) ziekte en wilt u uw conditie opbouwen. Ook actieve sporters die blessures willen voorkomen, kunnen veel baat hebben bij sporten onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. En wat dacht u van mensen met een chronische aandoening zoals diabetes of hartklachten. Ook als aanvulling op uw fysiotherapeutische behandeling kan sporten onder begeleiding aangeraden worden.

Op welke manier sporten onder begeleiding

Bij Fysiotherapie Praktijk Leuvehaven zijn er verschillende manieren en vormen om onder begeleiding te sporten. Als u last heeft van sportblessures of sportgerelateerde klachten, kunt u gebaat zijn bij sportfysiotherapie. Onze sportfysiotherapeut zal samen met u werken aan uw herstel. En aan het voorkomen van eventuele toekomstige blessures.

Ook als u geen klachten heeft en wilt sporten onder begeleiding, kunt u bij onze praktijk terecht. We spreken dan over medische fitness. In ons centrum dat speciaal is ingericht voor medische fitness, kunt op afspraak komen sporten. Onze beleggingsspecialisten en fysiotherapeuten voorzien u natuurlijk van advies en staan u bij met hun kennis.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over sporten onder begeleiding? Of wilt u direct een afspraak maken voor een intake? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt voor sporten onder begeleiding terecht bij onze praktijk in gezondheidscentrum De Witte Keizer in Rotterdam.