Fysio Rotterdam Noord

Fysio Rotterdam Noord: uw lokale fysiotherapeut

Heeft u lichamelijke klachten waar u eindelijk wel eens vanaf wilt? Of wilt u weer fit worden en sporten onder begeleiding? Dan kan behandeling door een fysiotherapeut u verder helpen. Als u op zoek bent naar een fysio in Rotterdam Noord, bent u bij Fysiotherapie Praktijk Leuvehaven aan het juiste adres. Wij zijn centraal gelegen en goed bereikbaar. En naast reguliere fysiotherapie, bieden we ook verschillende behandelingen aan voor diverse soorten klachten aan het bewegingsapparaat.

Fysiotherapie Rotterdam Noord werkwijze

Bij ons heeft u niet te maken met wachtlijsten. Wij zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt om van uw pijn af te komen, bijvoorbeeld soepeler te bewegen of uw conditie op te bouwen. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, starten we met een intakegesprek tijdens uw eerste afspraken. Hierbij doen we ook een lichamelijk onderzoek zodat we uw problemen zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen. Vervolgens maken we een behandelplan op maat voor uw klachten.

Specialisaties van Fysiotherapie Praktijk Leuvehaven

Wij bieden diverse soorten behandelingen aan als u problemen heeft bij het bewegen of klachten aan uw bewegingsapparaat. Samen zorgen we ervoor dat u klachtenvrij kunt bewegen zoals u wensten. In onze praktijk kunt u terecht voor de volgende specialisaties. Als u op de link in de specialisatie klikt, komt u direct op de pagina terecht waar u meer informatie kunt lezen.

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Dry Needling
  • Sportfysiotherapie
  • Medische fitness
  • Bedrijfsfysiotherapie

Bereikbaarheid fysio Rotterdam Noord

U vindt onze praktijk voor fysio Rotterdam Noord in gezondheidscentrum De Witte Keizer. Dit is gelegen aan de Vissersdijk 223 in Rotterdam. Wij zijn makkelijk bereikbaar. En het pand is duidelijk herkenbaar door de benaming ´De Witte Keizer´. Voor de deur is volop ruimte voor het parkeren van fietsen en brommers. Komt u met de auto? Dan vindt u ook verschillende parkeervakken voor de deur.

Onze praktijk voor fysio Rotterdam Noord is maandag tot en met vrijdag open. Maandag, dinsdag en woensdag vindt u ons tussen 07.00 – 21.00 uur in de praktijk. Donderdag en vrijdag zijn onze openingstijden tussen 07.00 – 17.00 uur. In overleg kunnen we ook kijken om een afspraak om 06.30 uur ´s morgens te maken. Het weekend is onze praktijk gesloten.

Wilt u contact met ons opnemen? Bijvoorbeeld om een afspraak te maken? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (010) 411 12 05, mails kunt u sturen naar info@fysiotherapie-leuvehaven.nl. Wij komen zo snel mogelijk met een reactie.

Ps. Wist u trouwens dat u geen verwijsbrief nodig heeft om een afspraak voor fysio Rotterdam Noord te kunnen maken? En wij hebben een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars. Indien u een aanvullende verzekering heeft waar fysiotherapie behandelingen in vergoed worden, worden uw afspraken bij onze praktijk dus vergoed. Dit kunt u altijd nakijken in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.