Sportfysio Rotterdam: Wij helpen u graag

Binnen onze praktijk houden wij ons bezig met hoe u het beste bewegend functioneert. Bijvoorbeeld als u klachten heeft met uw houding en/of beweging, onderzoekt een van onze deskundige fysiotherapeuten u en er volgt direct een advies. Onze praktijk werkt niet met lange wachtlijsten. Integendeel, bij sportfysio Rotterdam kunt u meteen terecht!
Naast sportfysio bij Fysiotherapie Leuvehaven hebben wij ook vele andere specialisaties. Wij proberen namelijk wij altijd een passende oplossing voor uw klachten te bieden.

Specialisaties sportfysio Rotterdam bij Fysiotherapie Leuvehaven:

Wij zijn aangesloten bij www.zorgkaartnederland.nl

Ons doel

Ons doel is dat u weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt. De behandeling richt zich niet op de aandoening, maar op de gevolgen van de aandoening voor uw houding en beweging. Daarnaast richten wij ons op u: samen werken wij aan uw herstel. Deskundigheid in combinatie met een persoonlijke benadering, daar staat sportfysio Rotterdam bij Fysiotherapie Leuvehaven voor. De fysiotherapeut probeert uw herstel namelijk te bevorderen en begeleidt u bij het verbeteren van lichamelijke functies, zoals kracht en coördinatie of leren omgaan met mogelijke beperkingen.

Wilt u weten of Sportfysio Rotterdam ook geschikt voor u is?

Fysiotherapie of sportfysiotherapie kan zinvol zijn als u problemen heeft op het gebied van:

  • houding
  • beweging
  • spierkracht
  • coördinatie
  • conditie

Door meer bewegingsvrijheid te creëren (door middel van oefeningen) en/of pijn te verminderen (bijvoorbeeld door het rechtzetten – kraken – van botten of wervels) probeert de fysiotherapeut uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Kunt u dagelijkse activiteiten (zoals zitten, staan, lopen, traplopen) minder goed uitvoeren of volhouden? Neem dan nu contact op met Fysiotherapie praktijk Leuvehaven voor een intake gesprek en onderzoek bij onze sport fysiotherapeut in Rotterdam.

Sport Fysiotherapie Rotterdam, fysio Rotterdam, fysiotherapie Rotterdam, sportfysio rotterdam