Op zoek naar een Fysio in Rotterdam Zuid?

Op zoek naar een fysio in Rotterdam Zuid?

Heeft u klachten aan uw lichaam, zoals pijn in uw onderrug of schouderklachten? Bent u op zoek naar een fysio in Rotterdam Zuid? Wij helpen u graag met onze algemene fysiotherapie behandelingen. Ook bij knieblessures, nekklachten of reuma gerelateerde klachten, kan een fysio die bereikbaar is vanuit Rotterdam Zuid mogelijk helpen. Bij ons staat wij uw herstel voorop. Dit bereiken we onder meer met oefeningen om lichamelijke functies te verbeteren. Eventueel kunnen we advies geven voor hulpmiddelen die u kunnen helpen bij (blijvende) beperkingen.

Fysiopraktijk Leuvehaven

Doordat klachten met de tijd kunnen verergeren, raden we u aan om niet te lang door te blijven lopen. Wij kijken graag wat er precies aan de hand is en wat de mogelijkheden zijn om zo snel mogelijk te herstellen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Onze praktijk is al ruim 40 jaar uw specialist voor fysiotherapie, ook als u uit Rotterdam Zuid komt.

Waarom Fysiotherapie Leuvehaven als u op zoek bent naar een Fysio in Rotterdam Zuid?

Bij onze praktijk kunt u terecht voor zowel algemene fysiotherapie alsook manuele therapie, medische fitness en bedrijfsfysiotherapie. Onze team bestaat uit gespecialiseerde therapeuten, die elk een eigen specificatie hebben. Zo weet u zeker dat u door een professional geholpen wordt. Verder werken wij in onze Fysio praktijk, bereikbaar met de metro vanuit Rotterdam Zuid, met de nieuwste behandelmethoden en apparaten om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Plan hier je reis.

Bereikbaarheid Fysio Rotterdam Zuid

Vanaf half juli 2021 zijn wij gevestigd aan een nieuwe locatie. U vindt ons dan in het gezondheidscentrum De Witte Keizer, gelegen aan de Vissersdijk 223 in Rotterdam. Vanuit deze locatie helpen we u als Fysio Rotterdam Zuid graag bij uw klachten. U kunt bijvoorbeeld vanaf station Rotterdam Zuid de trein of tram pakken tot aan Rotterdam Blaak. Vanaf daar is het slechts een paar minuten lopen naar onze praktijk. Komt u op de fiets? Dan kunt u deze makkelijk voor de deur parkeren, hier vindt u rekken om uw fiets te stallen. Verder vindt u voor de deur enkele parkeerplekken, mocht u met de auto naar onze praktijk voor fysio Rotterdam Zuid komen. Wij kunnen trouwens ook fysiotherapie aan huis leveren.

Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? U kunt ons op maandag en woensdag tussen 07.30 – 21.00 uur bereiken en op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 07.30 – 17.00 uur. Ons telefoonnummer is (010) 411 12 05 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-leuvehaven.nl. Wist u dat u trouwens geen verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig heeft om een afspraak te kunnen maken?