Fysio met een korte wachtlijst

Fysio met een korte wachtlijst

Als u last heeft van klachten aan uw bewegingsapparaat, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk aan behandeld worden. Een fysio met korte wachtlijst is dan aan te raden. Bij Fysiotherapie Leuvehaven werken we niet met wachtlijsten en kunt u vaak direct een afspraak maken. Wij ontmoeten u graag op onze praktijk om de beste behandeling voor herstel van uw klachten samen te stellen.

Verwijzing voor fysiotherapie

In Rotterdam is Fysiotherapie Leuvehaven uw fysio met korte wachtlijst. Wist u dat u daarnaast ook geen verwijsbrief nodig heeft om een afspraak te kunnen maken? Wij beschikken over het certificaat ´Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie´. Wij zullen een eerste screening maken en hierbij aangeven of fysiotherapie de juiste behandeling voor uw klachten kan zijn. Dus loopt u met klachten aan uw bewegingsapparaat, heeft u last van een (sport)blessure, bent u op zoek naar een specialist voor revalidatie na een operatie of ongeval? Neemt u direct contact met ons op om een afspraak te maken. Doordat u bij ons gelijk terecht kunt, hoeft u niet lang met uw klachten rond te blijven lopen. Des te eerder we gaan behandelen, des te eerder kan het herstel beginnen.

Fysio korte wachtlijst & Treeknorm

In 2005 hebben zorgaanbieders, zorgverzekeraars en Zorgverzekeraars Nederland afspraken gemaakt over wat aanvaardbare wachttijden in de zorg zijn. Dit om te voorkomen dat de wachtlijsten in de zorg te lang worden. Deze afspraken worden de Treeknorm genoemd. Bij onze praktijk zitten we ruim onder deze Treeknorm met de maximaal aanvaardbare wachttijden. Zo zorgen we ervoor dat u snel behandeld kan worden aan uw klachten. Wij beschikken hiervoor over verschillende behandelkamers en ons team bestaat uit verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Behandelingen met korte wachttijden

Bij onze praktijk kunt u terecht voor diverse behandelingen. In overleg kijken we graag wat het beste zal werken om uw klachten te behandelen. Natuurlijk geldt hiervoor dat u op korte termijn een afspraak kunt maken en niet te maken heeft met wachtlijsten. Wij helpen u graag als u op zoek bent naar een fysio met korte wachtlijst. U bent bij ons op de juiste plek voor: